top of page

I forbindelse med hagedesign har mitt fokus gjennom de siste 20 årene har alltid vært å skape verdier i form av gode ideer og løsninger for hageeiere jeg møter rundt om i landet. Ja, man kan bruke de samme tankene og materialene i forskjellige hager, men det er eiernes personlighet som er avgjørende og som bestemmer det endelige designet. Jeg jobber med konstant nysgjerrighet når jeg tegner nye hager. Det er mye glede i estetikk, konstruksjon og prosjektering, men selve arbeidet med å utforske den absolutt beste løsningen, er det som virkelig driver meg.

Ofte er det de tilsynelatende umulige oppgavene med de største utfordringene som gir kundene de største aha-opplevelsene når de får tilbake en plan. Det er alltid like gøy å se de bli så overrasket og glade. 

Den faktiske analysen av de gitte forholdene i en hvilken som helst hage - som bl.a. himmelretningene som bakgrunn for sol, skygge og vind, utsikt og naboer og de eksisterende vekstforhold. Skråninger eller flate tomter, fall i forhold til avrenning, jordforhold og sist - men ikke minst hvilken type bruk hagen skal tåle, er blant de bærende elementene. Når jeg designer en hage, er det mange hensyn som skal tas - både med respekt til de faktisk forhold men også til arkitektur og omgivelsene. Trenger du hjelp, tar du bare kontakt!

Kilen Brygge 3D

3217  Sandefjord

marit@hageplanlegging.no

hageplanlegging.no

  • Marit Jørgensen på Facebook
  • Marit Jørgensen på Instagram
bottom of page