top of page

Hagedesigndagen

GINV005.jpg

Hagedesigndagen avholdes i Oslo og er et årlig arrangement for alle som er interessert i hagedesign.

Foredragsholdere

reiner_stange_03.jpg

Rainer Stange

Dronninga Landskap

Oslo

 

Rainer Stange kjent landskapsarkitekt, professor og partner i Dronninga Landskap. Med sterkt engasjement for grønne rom skaper han park- hage- og gateanlegg med en tydelig profil og alltid bevisste og interessante material- og plantevalg. Rainer skal snakke om viktigheten av å trekke geografien og historien inn i prosjektene ved å bruke kortreist stein og kortreiste planter. Han vil vise bruk av lokale planter og materialer fra nye og etablerte norske parker, promenader og gater fra Arendal i sør til Tromsø i nord.

Sted: Gjestestuene, Strømsborgveien 2

0287 OSLO

Dato: 16.03.2023

Deltakere: Åpent for alle

Priser

Medlemmer: kr. 1950

Studenter: kr. 1500

Andre: kr. 2500

Påmelding (bindende)

Medlemmer

Studenter

Andre

Påmelding middag (alle)

Kate Gould

Kate Gould Gardens

London

Kate Gould er verdenskjent, prisvinnende og en av de mest ettertraktede hagedesignerene i London. Hun har 20 års erfaring i bransjen og har vunnet mange medaljer for Show Gardens på RHS Chelsea Flower Show. Kate Gould Gardens er et design- og anleggsgartnerfirma, og Kate skal dele av sin erfaring med å designe og bygge små hager i urbane miljøer.

EvaKorsøen.jpg

Eva Korsøen
Kvalbein Korsøen Arkitektur
Bergen


Eva Korsøen er arkitekt med spesialisering innen landskapsarkitektur og er spesielt interessert i sammenhengen mellom bygg og landskap og hvordan disse påvirker hverandre. Hun vil fortelle om hvordan hun og kollega Philip Kvalbein Hauge tenker når de skal planlegge et hus på en bestemt tomt, hvordan stedets egenskaper påvirker prosessen, og hvordan samspillet mellom ute og inne er en viktig kvalitet for at det skal bli et godt sted å bo.

peter-berg-portrait-1_edited.jpg

Peter Berg
Peter Berg Gartendesign
Bonn


Peter Berg er en prisbelønnet hagedesigner som ofte bruker ubearbeidet stein i sine hageprosjekter. Han er spesialist i å utnytte tomter og skråninger som kan virke umulige og forvandle dem til spennende områder med bruk av stein og spennende plantevalg. Peter vil vise oss at vi har en fantastisk ressurs i stein lokalt og kanskje få oss til å tenke oss om neste gang vi velger betongmurer eller kinesisk granitt.

Tidligere Hagedesigndager

Hagedesigndagen 2022

Tid: 17.03.2022

Sted: Oslo

Deltakere: Åpent for alle

Se programmet

Hagedesigndagen 2019

Tid: 15.03.2019

Sted: Oslo

Deltakere: Åpent for alle

bottom of page